Ünlü sandviç zinciri Subway satıldı - Avm Gazetesi- Avm Haberleri-Avm Etkinlikleri-Avm Duyuruları Ünlü sandviç zinciri Subway satıldı - Avm Gazetesi- Avm Haberleri-Avm Etkinlikleri-Avm Duyuruları 

Ünlü sandviç zinciri Subway satıldı


Atlanta merkezli özel yatırım grubu Roark Capital'ın sandviç mağazaları zinciri Subway’ı satın almak üzere anlaşmaya vardığı bildirildi.
Ünlü sandviç zinciri Subway satıldı
Ünlü sandviç zinciri Subway satıldı

Reklamlar

Subway tarafından yapılan açıklamada, 1965’te kurulan ve 100'den fazla ülkede yaklaşık 37 bin restorana sahip olan Subway, özel sermaye şirketi Roark Capital’ın satın alma teklifini kabul etti.

Subway ve Roark Capital, anlaşmanın şartlarına ve finansal detaylarına ilişkin bir bilgi açıklamazken, Wall Street Journal dün Roark Capital’ın Subway için nihai teklifinin yaklaşık 9,6 milyar dolar olduğunu bildirmişti.

Roark Capital, 37 milyar dolarlık bir varlığı yönetirken, şirket Jimmy John's, Arby's, Baskin-Robbins ve Buffalo Wild Wings gibi restoran zincirlerinin sahibi olan Inspire Brands'ı kontrol ediyor.

Söz konusu satın almanın, Roark Capital'ı dünyanın en büyük restoran işletmecilerinden biri yapması bekleniyor.

Reklamlar
Etiketler:


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar