Özdilek Afyonkarahisar’da Atölye Etkinlikleri - Avm Gazetesi- Avm Haberleri-Avm Etkinlikleri-Avm Duyuruları Özdilek Afyonkarahisar’da Atölye Etkinlikleri - Avm Gazetesi- Avm Haberleri-Avm Etkinlikleri-Avm Duyuruları 

Özdilek Afyonkarahisar’da Atölye Etkinlikleri


Özdilek Afyonkarahisar’da Atölye Etkinlikleri Başladı!
Özdilek Afyonkarahisar’da Atölye Etkinlikleri

Reklamlar

Özdilek Afyonkarahisar’da atölye etkinlikleri başladı. Misafirlerine keyifli anlar yaşatmaya devam eden Özdilek Afyonkarahisar, 30 Eylül - 1 Ekim 2023 tarihlerinde minikler için Atlıkarınca Yapım Atölyesi etkinliği düzenlendi.

Gerçekleştirdiği etkinliklerle farklılık yaratan Özdilek Afyonkarahisar, çocuklar için unutulmayacak bir deneyim yaşattı. Ailelerin de katıldığı etkinlikte çocuklar hem eğlendi hem de hem de hayal dünyalarının kapılarını araladı. İki gün süren etkinlikte çocuklar atlıkarıncaları dilediği renkte boyayarak kendi tasarımlarını oluşturdu.

Misafirleri tarafından yoğun ilgi gören etkinlik, keyifli anlara da şahitlik etti.  Etkinlik sonunda çocuklar kendi elleriyle yaptıkları atlıkarıncalarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadı.

kaynak:Özdilekavm

Reklamlar


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar